Rólunk

Az Adonet cégcsoportban szerkesztjük az Önadózó újságot, a pénzügyi-számviteli szakterület országosan elismert és népszerű kiadványát. Témáink átfogják a vállalkozói ügyviteli teljes körét, az adózástól a számvitelig. 

Legnépszerűbb könyvünk az Őstermelők és családi gazdaságok kézikönyve, amely 2021 óta már 6 kiadást ért meg. Kiadványunk összefoglalja az őstermelői tevékenységhez és a családi gazdaság alapításához és működéséhez kapcsolódó jogi, szervezeti teendőket, adózási, könyvelési feladatokat és határidőket. Kiadványunkkal kialakítható a saját őstermelői ügyvitel helyes rendje. 

Az Egyéni vállalkozók adózási kézikönyvében felvázoljuk az egyéni vállalkozó által választható adózási módokat és össze is hasonlítjuk ezeket, előnyeikkel, hátrányaikkal együtt. Kiadványunk tartalmaz egy egyéni vállalkozóknak szóló adózás- és könyvelés-technikai ismetetőt is. 

Az adószámos tevékenység, másodállás, mellékfoglalkozás című kiadványunk azoknak nyújt segítséget, aki főállásuk mellett végeznek vagy keresnek további foglalkozásokat. . Kitérünk arra is, hogy milyen foglalkozási, adózási lehetőségeket rejt magában az adószámos magánszemély státusz. 

Az Adonet Pro Kft. újszerű módon közelíti meg a kisvállalkozások nyilvántartási és számlázási kötelezettségének teljesítését. 

Az Adonet P20 Online számlázó programot kisvállalkozóknak – egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek, kisebb kft-knek, bt-knek ajánljuk. Újdonsága az archiválási szolgáltatás, mobilról is működik, együttműködik az Online könyvelő programjainkkal. 

Az Adonet P21 Őstermelők, családi gazdaságok online könyvelő programja a hagyományos könyvelő programokkal szemben nem az általános könyvviteli módzsreket alkalmazza az agrártevékenységre, hanem speciálisan az őstermelői tevékenységre kifejlesztett nyilvántartó program. Ezért a nem könyvelési szakemberek által is könnyen alkalmazható. Az egyfelhasználós verziót saját célra az őstermelő használhatja, beleértve a családi gazdaságot is, amyely egy nyilvántartást vezet, tagléstzsámtól függetlenül. A többfelhasználós verziót - amely 10 őstermelő (családi gazdaság) könyvelését viszi - könyvelőknek, könyvelőírodáknak ajánljuk. 

Az Adonet P22  Egyéni vállalkozók online könyvelő programja több mint egy adónyilvántartó program, üzleti nyilvántartás is, amellyel az alanyi adómentes átalányadózók, és vállalkozói szja-s egyéni vállalkozók úgy teljesíthetik nyilvántartási kötelezettségeiket, hogy egyúttal a vállalkozás pénzügyeiről is pontos információkkal rendelkeznek. Az egyfelhasználós verziót saját célra az  egyéni vállalkozó használhatja, a többfelhasználós verziót - amely 10 egyéni vállalkozó könyvelését viszi - könyvelőknek, könyvelőírodáknak ajánljuk. 

Az Adonet P23 Adószámos magánszemélyek online könyvelő programjával egyszerűen teljesíthető a nem egyéni vállalkozóként végzett tevékenységek adótörvényekben előírt  nyilvántartási kötelezettsége. Az egyfelhasználós verziót saját célra a magánszemély használhatja, a többfelhasználós verziót - amely 10 adószámos magánszemély könyvelését viszi - könyvelőknek, könyvelőírodáknak ajánljuk. 

Csináld magad online, de segítünk is, ha kell.

Adonet Pro Kft.


Vissza az előző oldalra